Florin Tripa: “PNL vrea să distrugă Parada Clătitelor”

by Paul Anghel

Deputatul PSD Florin Tripa se arată indignat de intenţia Centrului Cultural Judeţean Arad de a reduce numărul participanţilor la Parada Clătitelor, eveniment ce se desfăşoară în acest sfârşit de săptămână, la Moneasa.

În cursul zilei de ieri, Centrul Cultural Judeţean a transmis un document către Primăria Moneasa în care se solicit ca primăriile şi partidele politice să nu aibă standuri în care să prepare clătite. Parlamentarul Florin Tripa spune că PNL doreşte prin asemenea manevre să distrugă Parada Clătitelor.

„Centrul Cultural Judeţean, prin directorul Doru Sinaci, dă dovadă de un tupeu fără margini. Acest personaj, slugă a PNL, a transmis un document oficial către Primăria Moneasa prin care cere să fie interzise standurile cu clătite ale primăriilor din judeţ, dar și ale partidelor politice. Este o impunere de tip comunist, venită din partea unui om cu viziune similară. Ordinul a fost dat de PNL, partid care iși dorește omorarea acestui festival de tradiţie și totodată distrugerea Staţiunii Moneasa. PSD va avea stand la acest eveniment și va oferi gratuit clătite turiștilor, intrucât spaţiul de desfășurare aparţine comunei Moneasa, ci nu lui Doru Sinaci sau PNL-ului”, spune deputatul Florin Tripa.

Facebook Comments