Florin Tripa: „Cionca să repare drumurile pentru care a primit bani de la guvern, nu să caute scuze“

by Andreea Radu

Cel mai slab președinte din istoria CJA, Marinel Cionca, caută din nou tot felul de scuze pentru a-și masca incompetența. Deși are la dispoziție zeci de milioane de euro, după aproape trei ani de mandat Cionca nu a reușit să ducă la bun sfârșit niciun proiect important.

 „De aproape trei ani nu vedem altceva dinspre CJA decât scuze și acuze, atacuri la adversarii politici ai lui Marinel Cionca, iar între timp drumurile județene sunt printre cele mai proaste din țară, iar șefii CJA stau pe proiecte de zeci de milioane de euro și nu fac nimic, numai se vaită cât sunt de incompetenți.

Arădenii s-au săturat de gargara politică a celor de la PNL. Cionca să repare drumurile pentru care a primit bani de la guvern și Uniunea Europeană de aproape doi ani, nu să caute în permanență scuze pentru situația drumului Arad – Șiria – Pâncota – Moneasa. Are finanțări pentru acest drum din vara anului 2017, atât de la guvern, cât și din fonduri europene, dar de atunci nu mișcă un deget pentru acest proiect. În fiecare zi vedem arădeni care își distrug mașinile pe acest drum, iar Cionca nu face altceva decât să atace PSD, al cărui guvern i-a pus la dispoziție fondurile necesare, dar el nu e în stare să le cheltuie.

 

                    

Facebook Comments