Florin Ristei, declarații surprinzătoare despre relația cu Naomi Hedman

by Cristian Dobre

Florin Ristei a făcut dezvăluiri suprinzătoare despre relația cu Naomi Hedman. Dragostea plutește în aer pentru cei doi, astfel că juratul de la X Factor România și-a adus deja iubita acasă pentru a i-o prezenta mamei lui, potrivit Antena 1.

Naomi Hedman și Florin Ristei formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. După ce și-au luat toți fanii în surprindere prin ipostazele demne de îndrăgostiți în care s-au afișat pe rețelele de socializare, juratul de la X Factor România a vorbit pentru prima oară despre relația lor.

Florin Ristei, declarații surprinzătoare despre relația cu Naomi Hedman

Naomi Hedman și Florin Ristei s-au cunoscut la X Factor, acolo unde tânăra a venit pregătită să câștige. Iubirea lor a început să se contureze treptat, fără ca aceștia să știe însă că se simpatizează reciproc, potrivit Antena 1.

Juratul de la X Factor România i-a prezentat-o mamei pe noua iubită

Cei doi au început să-și recunoască sentimentele abia după ce a avut loc Bootcamp-ul, etapă în care Naomi Hedman nu a obținut, din păcate, niciunul dintre scaune pentru a merge mai departe. Astfel, relația lor a luat naștere, după ce tânăra a ieșit din concurs.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a spus Florin Ristei despre relația cu noua lui iubită, în exclusivitate pentru a1.ro.

Se pare că între cei doi lucrurile evoluează rapid și că au planuri serioase unul cu celălalt, astfel că artistul a făcut deja pasul cel mare. Nu, nu ne referim la o cerere în căsătorie, ci la faptul că Florin Ristei a dus-o acasă pentru a-i cunoaște mama.

Juratul de la X Factor a povestit că Naomi Hedman și mama lui se înțeleg foarte bine. Cea care i-a dat naștere lui Florin Ristei i-a arătat tinerei imagini din copilăria cântărețului și au mâncat împreună un preparat tradițional, ca în familie.

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut.”, a continuat juratul de la X Factor România.

Iar dacă pe plan sentimental fac deja o echipă desăvârșită, cei doi iau în considerare și ideea de a colabora împreună din punct de vedere artistic, în viitor.

„Dacă reușim să facem ceva mișto, eu zic că da”, a adăugat juratul de la X Factor România.

Cât despre reacția publicului, Florin Ristei a dezvăluit că a primit o mulțime de mesaje prin care a fost felicitat de prieteni și fani pentru noua lui relație, cu Naomi Hedman.

Facebook Comments