Florin Ilie vrea să ţintească play-off-ul cu UTA, iar Moise se simte ca acasă, la Arad

by Sorin Haut

Titular şi integralist în play-off-ul din Liga 2, Florin Ilie a tras concluziile acestui sezon şi a stabilit un obiectiv important pentru UTA, în Liga 1: „A fost un an foarte greu, cu dificultăți, e important că am trecut peste toate momentele grele și am reușit să promovăm. După atâția ani UTA a reintrat în Liga 1, acolo unde îi este locul și ne bucurăm foarte mult că putem sărbători alături de suporteri. Sincer să fiu, acum îmi doresc să-mi iau câteva zile de pauză după acest sezon dificil, în care ne-a pus în mare dificultate și pandemia. În momentul de față ne dorim să fim cât mai sus în clasament anul viitor. Atât noi cât și orașul Arad țintim play-off-ul și cu răbdare și multă muncă sper să reușim asta. Îmi doresc să se ridice restricțiile din sezonul viitor, să putem avea suporterii alături. Cu ei în spate vom fi și mai puternici”, a spus fotbalistul ce a dat siguranţă apărării pe parcursul sezonului.

„E un moment pe care îl așteptam de la începutul sezonului”

„Brazilianul” UTA-ei, Romario Moise, a fost rapid adoptat de suporterii arădeni şi ovaţionat la prezentarea de aseară, pe scena de la Marem. Mijlocașul împrumutat de la Astra a avut un rol foarte important în promovarea UTA-ei, iar acel euro-gol de la Reşiţa este probabil cel mai frumos din acest sezon de fotbal românesc: „E un moment pe care îl așteptam de la începutul sezonului, un moment la care am visat din prima zi de când am venit aici. A fost foarte greu să nu joc la Pitești, am avut emoții, am trecut prin stări greu de explicat. E mai ușor pe teren. Nu m-am îndoit niciodată că vom promova, tot timpul am fost pozitiv. Am demonstrat un sezon întreg că suntem o familie și vom fi în continuare. E foarte important acest lucru, pentru că îți aduce acel spirit de sacrificiu ce poate face de multe ori diferența”.

Moise are viitor incert în „alb-roșu”, dar din declaraţiile sale şi-ar dori să continue la Arad, unde se simte excelent: „Sincer, nu știu ce se va întâmpla, voi discuta cu impresarul meu (n.n. Bogdan Apostu) şi cu cei de la Astra, pentru că sunt în continuare sub contract la Giurgiu. Dar, cum am mai spus, fotbalistic și sufletește mă simt foarte bine aici, mă simt ca acasă”!

Facebook Comments