Florin Iacob, utistul care dă siguranţă şi încredere echipei

by Sorin Haut

Gabriel Vasiliu, antrenorul goalkeeperilor Bătrânei Doamne, care îi are în subordine pe Florin Iacob, Mirel Bolboașă și Raul Opric, face o analiză a pregătirii din Antalya.

”Antrenamentele decurg bine, iar terenurile sunt foarte bune. În momentul de față, Florin Iacob este într-o formă extraordinar de bună și cred în el că poate să ajungă la nivelul lui Florin Niță. Mirel Bolboașă este un portar inteligent și cu experiență, se pregătește foarte bine alături de Iacob și Raul Opric. Acesta din urmă este un portar tânăr și talentat, poate face progrese având lângă el doi portari foarte buni. Prin ceea ce facem la antrenamente, vrem ca portarul să dea încredere și siguranță echipei. Vrem, cu o pregătire cât mai eficientă, să reducem numărul de goluri primite față de turul campionatului și la final să ne bucurăm cu toții de promovarea echipei UTA”, a transmis Gabriel Vasiliu.

”Ușor-ușor ajungem la nivelul de care avem nevoie pentru campionat. Este o perioadă grea, deoarece se acumulează oboseala, dar așa e în această perioadă. Sperăm să fim puternici în retur și să arătăm că avem valoare pentru acest club cu istorie în spate”, a completat și Florin Iacob, care, în 1896 de minute jucate în prima parte a campionatului, a scos doar de 13 ori mingea din poartă. (uta-arad.ro)

Facebook Comments