Florin Iacob se desparte cu greu de UTA: „Veți ocupa un loc special în inima mea!“

by Sorin Haut

Florin Iacob se desparte cu greu de UTA, echipa unde a avut probabil cei mai buni ai carierei sale, încununați și cu o convocare la echipa națională, acum trei ani. Au fost cinci ani, cu stagiunea promovării în elită, 2019/2020 și apoi patru sezoane la rând în SuperLigă.

Ultimul căpitan al „Bătrânei Doamne“ și-a adunat gândurile și a ținut să transmită un mesaj la despărțirea de Bătrâna Doamnă.

”Vreau să încep prin a-mi exprima dragostea și iubirea față de acest club, de această familie, UTA. 25 iunie 2019 ziua în care intram în familia UTA, ziua în care plecam împreună la drum fără să știm ce ne așteptă și câte amintiri frumoase o să creăm împreună. Însă 5 ani mai târziu a venit momentul să ne despărțim.

-5 ani fantastici pentru mine

-5 ani în care nu m-am gândit niciodată ca pot trăi așa sentimente intense și frumoase

-5 ani de istorie.

Mă bucur ca am trăit aceste sentimente alături de UTA și de un întreg oraș. Sunt mândru ca fac parte din istoria UTEI.

Vouă, dragi suporteri, vreau să vă transmit că veți ocupa un loc special în inima mea și vreau să vă mulțumesc ca ați fost acolo mereu la bine și la greu. #pentrunoidoarUTAcontează”, este mesajul transmis de Iacob pe contul personal de Facebook.

În total, Florin Iacob a disputat 141 de meciuri de campionat în tricoul UTA-ei, punând la socoteală liga secundă și SuperLiga, plus cele două din barajul cu Gloria Buzău. În 59 dintre aceste partide, portarul de 30 de ani nu a luat gol!

Facebook Comments