FLORIN GALIS DESPRE MISCAREA POPULARA: „ACEEASI MARIE, CU ALTA PALARIE““

by Sida Voicu

preşedintele organizaţiai municipale a PNL Arad, Florin Galiş, totodată liderul consilierilor municipali USL Arad, a lansat ieri, un atac la noua formaţiune politică Mişcarea Populară, pe care o consideră „Aceeaşi Mărie cu altă pălărie” şi ”Lupul îşi schimbă părul, dar năravul ba”.

„Cu ce ne va ajuta pe noi, ca arădeni, o jucărie nouă, ambalată pompos în ambalajul Mişcării Populare? Cu nimic! Dacă va trece Gheorghe Falcă de la PDL la Partidul Mişcarea Populară, dacă va fi exclus sau dacă va rămâne doar în Fundaţia Mişcarea Populară, ori dacă îşi va păstra culorile verde-albastru ale MCL cu care a candidat în 2012, va exista vreo certitudine că arădenii vor plăti mai puţin pe gigacalorie? Vom avea o garanţie că nu vor mai fi cumpărate băncuţe cu preţ de Logan, că Aradul va fi mai puţin poluat, că vom avea taxe şi impozite mai mici sau că banii publici vor fi cheltuiţi mai bine? Ne poate certifica cineva că bugetul judeţului şi, implicit, dezvoltarea câtorva zeci de oraşe şi comune, nu va mai sta în pixul său? Cu siguranţă, NU!“, a spus Galiş.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Arad consideră că, sub mantia Mişcării Populare care înfloreşte în aceste zile se ascund aceleaşi personaje toxice care în urmă cu doar 4 ani au tăiat pensii şi salarii, au dat oameni afară, au omorât afaceri de familie şi au împovărat o ţară întreagă prin creditele luate.

„Este bine să ne reamintim cine sunt aceste personaje, să nu uităm că acum 4 ani ne explicau că ţara trebuie să se sacrifice, în timp ce ei au făcut exact pe dos. Mişcarea Populară nu va aduce nimic bun pentru arădeni, pentru că este vorba de aceeaşi oameni, care au aceleaşi contracte cu statul. PMP = MCL = PDL!, a subliniat Florin Galiş.

Facebook Comments