Fiul lui Katie Price, în stare gravă după ce a fost vaccinat anti-Covid

by Andreea Radu

Emoţii puternice pentru Katie Price! Fiul ei, Harvey, a fost dus la spital după ce a avut o reacţie neaşteptată la vaccinul anti- covid, scrie okmagazine.ro.
Tânărul de 18 ani a ajuns la Spitalul Great Ormond Street cu o temperatură de 39,9 ° C şi cu tremurături incontrolabile la doar câteva ore după ce i s-a administrat primul vaccin Covid. „Katie este foarte îngrijorată, dar încearcă să rămână calmă. Este periculos, deoarece Harvey nu are cortizol în corp, pentru a lupta ca noi „, a declarat o sursă pentruThe Sun.
Harvey s-a născut cu o serie de afecţiuni complexe, cum ar fi sindromul Prader-Willi, displazie, autism şi ADHD. El s-a calificat pentru vaccinarea timpurie din cauza faptului că este socotit ca fiind extrem de vulnerabil din punct de vedere clinic. Katie a dezvăluit că Harvey a primit prima doză de vaccin, care i-a fost administrată la un centru de vaccinare din incinta şcolii.
„Harvey era cel mai tânăr dintre cei de acolo. Totul a decurs fără probleme, calm şi profesional. Harvey a fost atât de curajos şi totul s-a terminat foarte repede. Parcă eram într-un film, când toţi realizează cât de gravă este situaţia’’,a spus fostul model, acum în vârstă de 42 de ani.
După ce a fost stabilizat şi i s-au făcut toate analizele, Harvey şi celebra sa mamă au părăsit spitalul. „Doctorii şi asistentele au fost fantastici”, a precizat Katie Price.

Facebook Comments