FIRMELE DE CASA PD-L PUN IN PERICOL SIGURANTA SOFERILOR DIN ARAD

by Cosmin Mihuta

Firmele de casă ale conducerii PD-L Arad lucrează în municipiu după cum le taie capul, doar sunt pe moşia amicilor. De exemplu, colegul de duplex al primarului Gheorghe Falcă îşi face de cap în municipiu, cu lucrările la canalizare, după care rămâne potopul. E şi cazul străzii Eugen Popa, în prelungirea podului ce face legătura între Micălaca 300 şi Subcetate, unde firma reprezentată de vecinul şi prietenul primarului Falcă a executat o lucrare pe apă-canal.

Nu numai că drumul nu a fost adus la starea iniţială, aşa cum prevede legea (pentru unii legea nu există), ba mai mult, în urma lucrării porţiunea de şosea unde au intervenit amicii primarului arată ca după război. În plus, drumul a devenit  un adevărat pericol public, pentru că firma cu pricina nu s-a mai obosit să asfalteze şi  a aruncat la nimereală pietre în locul spart, pietre care ajung în parbrizele şoferilor care trec prin zonă. După un astfel de incident, firma de casă care a lucrat în zonă a găsit modalitatea prin care să rezolve problema. Nu vă gândiţi că au cheltuit banii cu asfalt. Nici vorbă. Au pus câteva semne de circulaţie mobile care atenţionează şoferii că acolo a lucrat cineva care n-a avut chef să mai astupe şi … „la revedere“.

Dacă o altă firmă şi-ar fi permis să ignore legea şi să lase gropi în urma lor, probabil era de mult amendată de primărie şi inspectoratul de stat în construcţii. Dar fiind vorba de amicul primarului, şoseaua poate fi transformată în  şanţ, că nimeni de la primărie nu se sesizează. Problema e, de ce nu iau măsuri cei de inspectoratul în construcţii ? Şi ei sunt în subordinea primarului ?

Facebook Comments