Final de sezon pentru Raul Stanciu: utistul s-a accidentat grav în Liga Elitelor și ratează și naționala U17!

by Sorin Haut

Unul din cei mai promițători tineri de la UTA s-a accidentat ieri grav la genunchi, pe arena „Motorul”, la meciul din Liga Elitelor U17, dintre UTA și Ripensia Timișoara. Totul s-a întâmplat la cinci minute după de a intrat pe teren, mai precis în minutul 35. Dus la spital cu ambulanța, Stanciu a aflat că va petrece cel puțin o lună și jumătate în afara terenului, astfel că sezonul e ca și încheiat pentru el. Va rata și Turul de Elită al naționalei U17, de la București, din perioada 20-26 martie, el fiind convocat. România are șanse mari de calificare, dintr-o grupă cu Țara Galilor, Suedia și Bulgaria.

În ceea ce privește etapa intermediară din Liga Elitelor, echipele de juniori de la UTA au obținut rezultate bune: 7-0 (Tolcea 3, Kyrychenko 2, Maghiar și Joldea) cu Sepsi OSK, în play-out-ul Ligii de Tineret și 3-1 (Baba, Țăroi și Dragoș) cu Ripensia Timișoara, în Liga Elitelor U17.

Victoria din Liga de Tineret a fost obținută în fața formației de pe locul 2 din play-out, așa că UTA vine la un singur punct în spatele covăsnenilor. Liderul play-outului este CFR Cluj, pe care arădenii îl vor întâlni etapa următoare, pe 31 martie.

La U17, „roș-albii” se află pe loc de semifinale (2), la patru puncte peste Csikszereda Miercurea Ciuc, iar etapa viitoare se vor deplasa la CFR Cluj, în 31 martie.

Facebook Comments