Filme cu proști: Polițiștii locali arădeni au ridicat o mașină în care se afla o fetiță de 6 ani!

by Florian Popa

Polițiștii locali ne arată din nou cât sunt de competenți. La fel și cei de la Recons. Când te gândeai că nu te mai pot suprinde cu nimic, aflăm că în cursul zilei de joi, 23.02.2023, polițiștii locali, împreună cu cei de la Recons au ridicat de pe strada Mărăşeşti un autoturism cu un copil minor în interior.
Fetița cu vârsta aproximativă de 6 ani a fost lăsată nesupravegheată într-o maşină cu geamuri lateral spate fumurii de către bunicul său care parcase acest vehicul într-o zonă care bloca o cale de acces, iar polițiştii locali care au ajuns la fața locului au inspectat şi verificat maşina. Plini de competență, polițiștii nu au constatat prezența unei persoane în interiorul vehicului. „Semn că fetița fie dormea sau s-a ascuns. Din cauza geamurilor fumurii şi a locului umbrit nu a existat o vizibilitate bună“, se scuză cei de la Poliția Locală.
Mai aflăm tot de la miliția locală că de la sosirea patrulei DGPL până la venirea echipajului Recons cu trailerul de ridicare a durat aproximativ 30 de minute. La acest interval se adaugă şi timpul necesar sosirii patrulei DGPL solicitate prin dispecerat. „Nu putem estima cât timp a fost lăsată fetița singură în masină din momentul parcării până în momentul sesizării telefonice către Poliția Locală. Verificarea maşinii a fost realizată de către 2 polițişti locali şi 3 angajați ai Recons care au efectuat procedura de ridicare pe trailer. Niciunul nu a sesizat copila, ceea ce ne indică faptul că probabil, aceasta s-a ascuns“, e concluzia plină de înțelepciune a tovarășului Toma, șeful de la Miliția Locală, transmisă prin intermediul paginii de Facebook a instituției.
Fetița a fost observată doar la sosirea în parcarea societății de ridicări, unde angajații au avut grijă să se simtă în siguranță până la venirea aparținătorului, spune tot cei de la Locală, care se laudă că bunicul a ajuns la Recons „condus chiar de echipajul Poliției Locale, care a dispus ridicarea vehicului. Patrula l-a preluat din locația unde parcase maşina cu fetița înăuntru. Acesta a fost bucuros că fetița a fost localizată“. Ce oameni minunați, chiar merită o primă milițienii lui Toma.
Iar ca să vedem în ce oraș trăim, tot cei de la Miliția Locală anunță că vor sesiza Protecția Copilului cu privire la acest incident. Nimic despre sancționarea vreunui incompetent dintre cei care au participat la această acțiune.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate