Filmările de la ”Fantastic Beasts 3”, suspendate după diagnosticarea unui caz de COVID-19

by Andreea Radu

Filmările pentru cel de-al treilea film din franciza „Fantastic Beasts” au fost suspendate după ce un membru al echipei de producţie a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, au anunţat joi reprezentanţii studioului Warner Bros. Pictures, informează agerpres.ro.
Această franciză cinematografică, desprinsă din universul cărţilor şi filmelor „Harry Potter”, prezintă aventurile personajului Newt Scamander, interpretat de actorul britanic Eddie Redmayne, care are în palmares un premiu Oscar.

Filmările pentru „Fantastic Beasts 3” au început în septembrie la studioul deţinut de Warner Bros. în Leavesden, o zonă rezidenţială situată la periferia Londrei, după ce pandemia de COVID-19 a amânat startul iniţial al producţiei, care ar fi trebuit să înceapă în martie 2020, potrivit publicaţiei americane The Hollywood Reporter.
„Un membru al echipei care lucrează la ‘Fantastic Beasts 3’ a fost diagnosticat cu COVID-19. Diagnosticul a fost confirmat în urma procedurii cerute de testare, căreia i se supun toţi membrii echipei de producţie, iar acel membru se află în prezent în izolare”, a anunţat un purtător de cuvânt al studioului Warner Bros. Pictures într-un comunicat.
„Ca măsură de precauţie, producţia de la ‘Fantastic Beasts 3’ a fost suspendată şi va fi reluată ulterior, în concordanţă cu regulamentul de securitate sanitară”, precizează acelaşi comunicat.
Acţiunea filmelor din franciza „Fantastic Beasts” este plasată cu aproximativ 70 de ani înainte de evenimentele prezentate în cărţile şi filmele „Harry Potter” şi include versiuni mai tinere ale personajelor create de scriitoarea J.K. Rowling, inclusiv Albus Dumbledore, interpretat de Jude Law.
În filmul „Fantastic Beasts 3”, a cărui lansare este programată pentru iulie 2022, actorul Mads Mikkelsen va prelua rolul Gellert Grindelwald, interpretat în primele două pelicule ale acestei francize de Johnny Depp.

Facebook Comments