Filialele PNL, termen până sâmbătă să decidă candidații pentru locale

by Florian Popa
Organizațiile județene ale PNL au termen până la finalul săptămânii să definitiveze listele de candidaturi pentru primării și pentru consiliile județene, iar sâmbătă a fost convocat Biroul Politic Naţional al partidului, pentru a valida aceste candidaturi, a declarat luni liderul liberal Ludovic Orban, conform HotNews.ro. La București, negocierile cu USR pentru candidați comuni ai dreptei la primăriile de sector vor continua în această săptămână, astfel încât și aceste candidaturi să fie validate tot sâmbătă, mai spus Orban.
”Am decis să convocăm Biroul Politic Naţional sâmbătă dimineaţă, pentru a definitiva toate candidaturile. Până sâmbătă, fiecare filială judeţeană are obligaţia de a definitiva candidaturile la toate primăriile din judeţ (…) și pentru Consiliile Judeţene, a spus Ludovic Orban.
El a precizat că BPN va valida inclusiv candidaturile pentru cele 6 judeţe unde încă mai sunt discuţii pentru candidați comuni ai dreptei, precum şi pentru sectoarele Capitalei. La București, negocierile cu USR pentru candidați comuni la primăriile de sector vor continua în această săptămână, a mai spus liderul PNL.

 

Ghid cu măsuri sanitare pentru candidați și voluntari, în campania electorală
Orban a mai spus că s-a decis pregătirea unui „ghid” pentru toţi candidaţii şi voluntarii partidului, cu măsurile sanitare care trebuie respectate pentru reducerea riscului de răspândire a virusului. De exemplu, fiecare voluntar va fi obligat să poarte mască și să aibă dezinfectant și nu va putea circula în grupuri mai mari de 3 – 4 persoane.

 

Facebook Comments