Fiica Mădălinei Ghenea, crescută în confortul unui iaht de 8 milioane de euro

by Dana B.

Mădălina Ghenea s-a numărat printre cele mai norocoase gravide. În afara faptului că nu s-a îngrășat pe perioada sarcinii, ba mai mult, după ce a născut a putut reveni imediat la cariera de fotomodel, bruneta nu și-a schimbat absolut deloc stilul de viață. La nici două luni după ce a născut, Mădălina Ghenea și-a dus fiica în vacanță.

După ce a născut, Mădălina Ghenea a stat foarte puțin în așa-numitul concediu de maternitate și, pentru că silueta i-a permis, a reînceput să pozeze pentru diverse branduri sau campanii. În plus, obișnuită de la 16 ani cu vacanțele, nici după ce a născut, bruneta nu a renunțat la ele. Totuși, chiar dacă din punct de vedere fizic Mădălina nu pare să fi fost vreodată însărcinată, ei bine, bruneta are o minunăție de fetiță, care este o prezență constantă atât în viața ei, cât și a partenerului ei, Matei Stratan. De când a început vara, cei doi amorezi sunt într-o continuă vacanță, părând că au lăsat copilul în grija bunicilor și a bonei și sunt puși pe distracție. Ei bine, situația financiară a familiei Stratan îi permite Mădălinei să se relaxeze în continuare, dar să fie și o mamă responsabilă.

Născută într-o familie de milionari, fiica Mădălinei Ghenea are parte numai de lux. Așa că primele ei vacanțe se derulează pe un iaht de aproape 8 milioane de euro, deținut de bunicul ei. Vasul pe care Matei Stratan l-a moștenit de la tatăl său a fost construit în anul 1902, iar în perioada 1940-1945 a fost în proprietatea guvernului britanic.

Odată ce a ajuns în posesia lui Dan Stratan, afaceristul ieșean l-a transformat într-o ambarcațiune de lux. Iahtul are 55 de metri, 6 încăperi luxoase și cântărește 107 tone. Familia Stratan nu a închiriat niciodată ambarcațiunea, ci preferă să o folosească doar membrii familiei și apropiații lor.

Matei Stratan, un tânăr extrem de bogat

De-a lungul timpului, Mădălina Ghenea a umblat doar cu bărbați extrem de cunoscuți, dar și foarte bogați. Cu toate acestea, românul Matei Stratan le-a dat clasă în ceea ce privește zerourile din cont. Cu o avere estimată la 300 de milioane de euro, Matei Stratan are grijă să o răsfețe pe brunetă cu absolut tot ce își dorește: de la haine scumpe la diamante. De vacanțe nu mai spunem, căci familia Stratan nu se laudă doar cu iahtul ancorat în Grecia, ci și proprietăți în Londra sau în Toscana.

Mădălina Ghenea a rămas însărcinată în prima lună de relație

Dragostea mare, dar și siguranța unui viitor lipsit de griji au determinat-o pe Mădălina Ghenea să facă orice să nu-l scape din ochi pe Matei Stratan. Captivat de frumusețea oltencei, tânărul i-a căzut imediat în mreje, așa că, la nici o lună de relație, cei doi se pregăteau să devină părinți. Fotomodelul nu a stat prea mult timp pe gânduri, nu s-a mai preocupat de cariera ei, ci a rămas imediat însărcinată. Pe perioada sarcinii, cei doi au locuit la Toscana, pe una din proprietățile lui Stratan, însă a revenit în România pentru ca fiica lor să vină pe lume într-o clinică privată din București. Nici după un an de relație, cei doi nu au vorbit deschis despre căsătoria lor, cu atât mai puțin despre botezul micuței.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments