Fiica lui Gheorghe Dincă, noi declarații despre criminalul din Caracal

by Andreea Radu

Fiica criminalului din Caracal a decis să vorbească deschis despre cum era tatăl său dar și despre faptele lui care au șocat o țară întreagă! Daniela Dincă a acordat un interviu pentru România TV.

Fiica lui Gheorghe Dincă a vorbit despre tatăl său

”Noi ne-am separat cam din 2002. Nici nu pot să zic prea multe despre crimă. Am avut un șoc când am aflat știrea. Când am aflat, l-am sunat pe fratele meu. Am fost la Poliție. Am dat declarații. Am stat la dispoziția oamenilor legii. Am stat șase zile în permanență în secția de Poliție, dar și la DIICOT.

Nu știu ce s-a întâmplat. Așteptăm să se finalizeze ancheta. Nu știu dacă le-a ucis sau nu pe fete. Nu ni s-a permis să vorbim cu el. Eu am fost crescută de către bunicii din partea mamei, dar asta nu înseamnă că mi-a lipsit din viață. Am fost foarte surprinși să aflăm de faptele sale.

”Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu”

”Nu a fost violent nici cu mine, dar nici cu mama. Nu doresc nimănui să treacă prin ce trec eu. Dacă aș fi față în față cu el… nu știu ce i-aș zice, nu aș veni cu o compunere de acasă. Să zicem că sunt fata unui criminal. Nu am ales eu asta, nu este o situație pe care mi-o doresc. Dacă e adevărat că a făcut așa ceva, trebuie să plătească”, a spus fata lui Gheorghe Dincă la România TV.

Între timp, mama natură pare să lucreze cumva petru Gheorghe Dincă. Experții de la INML nu au putut să precizeze exact ale cui sunt rămășițele umane găsite de anchetatori în pădurea de lângă Caracal, unde chiar Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori. Analizele făcute de cei de la INML nu a fost concludentă, din cauza vechimii oaselor și a gradului de calcinare.

 

Sursa: fanatik.ro

Facebook Comments