Fiica îndrăgitului actor Dem Rădulescu, la primul rol într-un film românesc

by Cristian Dobre

Astăzi, începând cu ora 12:00, Irina Rădulescu va fi live la „Interviurile Libertatea” unde ne va vorbi despe primul ei rol într-un film românesc. Fiica lui Dem Rădulescu și-a făcut debutul în filmul „Urma”, regizat de Dorian Boguță.

Înainte de marele debut la cinema, pe 6 martie având premiera filmului „Urma”, unde deține rolul principal, Irina Rădulescu vine la „Interviurile Libertatea” să ne povestească despre cariera ei artistică, de ce a ales teatrul și mai ales cum este să calce pe urmele marelui actor Dem Rădulescu și a îndrăgitei Adriana Șchiopu. Dacă a ieșit din umbra părinților, actori celebrii, și a reușit să-și facă un nume pe scena teatrului, aflăm astăzi la „Interviurile Libertatea”.

Irina Rădulescu este născută pe 14 octombrie 1986 şi este actriţă la Teatrul Mic din București. A copilărit în teatru, printre mari actori, iar Gina Patrichi i-a fost naşă de botez. Prima apariţie pe scenă a fost la vârsta de 7 ani, în rolul Astinax din Sfârşitul Troiei, de Walter Jens, în regia lui Vlad Mugur (1994). Din 2008, joacă pe scena Teatrului Mic, rolurile în care a apărut fiind Miranda (în Furtuna, de William Shakespeare, regia Cătălina Buzoianu, 2008), Hermia (în Visul unei nopţi de vară, după William Shakespeare, regia Gelu Colceag, 2011), Celia (în Volpone, după Ben Jonson, regia Vlad Cristache, 2013), Nina (în …ESCU, de Tudor Muşatescu, regia şi versiunea scenică Doru Ana, 2018), Camille lEspanaye (în Nevermore, după Edgar Allan Poe, regia Dragoș Galgoțiu, 2019).

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments