Fiica Andreei Berecleanu, super sexy într-o reclamă

by Andreea Radu

Andreea Berecleanu are toate motivele să fie mândră de fiica sa. Eva Zăhărescu este o domnișoară în toată regula și i-a moștenit frumusețea mamei sale cu vârf și îndesat. Tânăra, înaltă şi telegenică, Eva Zaharescu a filmat recent o reclamă pentru produse cosmetice şi s-a comportat în timpul filmărilor, asemenea unui model profesionist.

Eva Zaharescu seamănă foarte bine cu mama sa. Este înaltă, suplă şi foarte frumoasă, iar toate aceste calităţi au făcut-o perfectă pentru promovarea unor produse cosmetice dedicate îngrijirii părului, dar şi de make-up. Mai ales că fiica Andreei Berecleanu are o podoabă capilară de invidiat şi un ten ca de păpuşă.

„Sunt bucuroasă că am putut să fac parte din acest concept care promovează frumuseţea naturală. Consider că fiecare dintre noi ar trebui să se simtă bine în pielea lui. Fetele de vârsta mea sunt interesate de produse de păr şi de make-up şi tocmai de aceea m-au întrebat pe mine, fiindcă ştiau că fac parte din acest concept. Iar eu le-am spus că este important să fie cât mai naturale. Apelez la profesionişti atunci când vine vorba de frumuseţe, folosesc produse de păr şi de make-up recomandate de aceştia.” a declarat Eva Zaharescu în cadrul spotului publicitar pe care l-a filmat.

Fiica Andreei Berecleanu are o dicţie excelentă şi a dat dovadă de mult profesionalism, în cadrul fimărilor, comportându-se asemenea unui model deja consacrat.

 

Sursa: spynews.ro

 

Facebook Comments