Fighterul arădean Eduard Gafencu, printre protestatarii arădeni: „Prefer să mor de Covid, decât să stau în casă și să îmi ia statul tot!”

by Sorin Haut

Luptătorul de kickbox Eduard Gafencu este unul dintre arădenii care au protestat mai multe seri la rând, în faţa Palatului Administrativ. Supărat că nu se poate antrena cum ar trebui şi că afacerea pe care a început-o cu mult entuziasm a trebuit închisă din cauza restricțiilor anti-Covid, „The Blitz”, cum este poreclit, își strigă nemulțumirea și pe Facebook:

Aseară am fost 15 oameni în față la primărie, oameni care ştiu pentru ce ies, oameni care și-au pierdut locul de muncă sau sunt pe cale să își piardă afacerile! Mulți au funcționat 2 luni din 12 și au plătit impozitul la stat la fel, 2 luni în care au funcționat la 30 la sută din capacitate şi atunci văd postări că suntem proști că ieșim sa protestăm, mii de oameni și-au pierdut locul de muncă, dar voi din tot protestul ia-ţi văzut pe inculții care au ieșit să îi vadă lumea cât sunt ei de șmecheri!!! Nu suntem proști, vrem să ne trăim viața liniștiți, statul să ne dea ce ne-a luat, atât vrem. Eu nu am ieşit să fac protest contra virusului sau a măștii, din contra, toată familia mea a avut Covid, chiar şi eu, dar prefer să mor de Covid, decât să stau închis în casă şi statul să îmi ia tot! Atât vreau, să mi se dea ce mi s-a luat!”, este mesajul campionului.

Gafencu are 13 victorii, din care 9 prin KO și doar o înfrângere, în cei trei ani de la revenirea în circuitul profesionist. Deținător al centurii la 77 de kilograme, fighterul arădean a semnat recent un contract cu Glory, cel mai puternic circuit din lume. „The Blitz” are club propriu, Blitz Gym și tot în acest an și-a deschis o cafenea în Arad, nevoită să stea închisă din cauza restricțiilor anti-Covid.

Facebook Comments