Fetiță de 14 ani din Timișoara, găsită cu ajutorul jandarmilor arădeni

by Cristian Dobre

,,VĂ MULȚUMESC DIN SUFLET!”, Sunt cuvintele unui tată ce și-a regăsit fetița de doar 14 ani. Ieri după-amiază ne-am confruntat cu o situație, să spunem, mai altfel decât cele cu care suntem obișnuiți. Un timișorean ne-a sunat pe SNUAU 112 și ne-a cerut disperat ajutorul să-i găsim fiica de doar 14 ani.”, este mesajul Jandarmeriei Arad, la finalul unei operațiuni ”un pic altfel” față de cele cu care sunt obișnuiți.

Ce s-a întâmplat

Fetița călatorea cu un mijloc de transport în comun, pe itinerariul Marghita – Timișoara (și-a petrecut vacanța la bunici). În Arad, într-o stație unde autocarul staționa mai multe minute, a coborât să meargă la o toaletă. Surpriză! Când a revenit la locul unde trebuia să fie parcat, autocarul nu mai era!

Totul e bine când se termină cu bine

Echipajul de jandarmerie aflat în serviciu, s-a deplasat în stația de autobuz indicată și în scurt timp fetița a fost identificată. Am luat legătura cu părinții și i-am asigurat că fata va fi în siguranță până la sosirea acestora la Arad. Am convenit să ne întâlnim la ieșire din municipiu. Fericirea familiei, atunci când s-au revăzut, ne-a impresionat și pe noi, chiar dacă nu arătăm acest lucru și suntem mândri că am reușit să îndeplinim această misiune mai deosebită.”, au transmis reprezentanții Jandarmeriei Arad.

Facebook Comments