Fetele de la Spice Girls vor susține un turneu în Marea Britanie

by Cristian Dobre

Fetele de la Spice Girls au anunţat, luni, că vor susține un turneu în Marea Britanie în luna iunie 2019. Victoria Beckham nu va face, cel mai probabil, parte din grup. 

„Breaking Spice News… Bilete în vânzare sâmbătă ora 10:30”, a fost anunțul făcut pe contul de Twitter al grupului Spice Girls.

Alături de mesaj, organizatorii au postat și un videoclip cu chipurile veVictoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice), Mel B (Scary Spice)detelor grupului britanic, mai puţin cel al Victoriei Beckham, apar într-un ecran împărţit în patru ferestre, deasupra căruia este afişat mesajul „Friendship never ends: Spice Girls announce shock UK tour”.

Se zvonește că Victoria Beckham nu a onorat invitația pentru că ar fi foarte prinsă în cariera ei de designer de modă și cu creșterea celor patru copii pe care îi are cu David Beckham.

Grupul britanic care a fost înfiinţat în 1994 a vândut zeci de milioane de albume pe plan mondial, iar piese din repertoriul său, precum „Wannabe” şi „Say You’ll Be There”, au ocupat primele locuri în topurile muzicale din lumea întreagă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments