Femeie amendată pentru că şi-a spălat covoarele în arteziana din Piața Catedralei

by Adrian Pavel

O femeie din municipiul Arad a fost prinsă vineri de poliţiştii locali, când îşi spăla covoarele în cea mai nouă fântână arteziană din oraş, aflată în Piaţa Catedralei, reabilitată cu 29 de milioane de lei şi deschisă recent pentru public.
„Poliţiştii locali cu atribuţii de ordine publică şi intervenţie din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală Arad au identificat şi sancţionat o persoană de sex feminin pentru încălcarea obligaţiei de a păstra curăţenia pe arterele de circulaţie, prevăzută de normele HCLM nr. 297/2015 privind aprobarea Regulamentului de organizare şi funcţionare a serviciilor publice de salubrizare din municipiul Arad. Astfel, agenţii din teren, semnalaţi de către un cetăţean prin Dispeceratul Poliţiei Locale, s-au deplasat în Piaţa Catedralei, surprinzând femeia care spăla nestingherită în fântâna arteziană amplasată recent în zonă nişte covoare auto, murdărind cu noroi inclusiv artera pietonală”, a transmis Poliţia Locală.
Femeia are 40 de ani şi locuieşte în apropiere de piaţă. Ea a primit o amendă de 400 de lei şi a fost obligată să cureţe zona.
Piaţa Catedralei a fost transformată din piaţă agroalimentară în zonă de promenadă, după lucrări care au costat 29 de milioane de lei. Proiectul de modernizare şi reconversie a inclus realizarea unei fântâni arteziene care are forma amprentei Cetăţii Aradului, compusă din 144 de jeturi de apă tip rachetă, cu o înălţime de până la 7,5 metri, scrie agerpres.ro.

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate