Felnacul strânge rândurile pentru returul Ligii a IV-a

by Sorin Haut

Felnacul a încheiat turul de campionat al Ligii a IV-a pe locul 13, cu doar două victorii din 12 meciuri, bilanţ negativ care cu siguranţă va aduce noutăţi la nivel de lot, în pauza de iarnă. Până atunci, se mai joacă două etape din retur, iar “VI-FE” încearcă să mai adune ceva puncte, deşi misiunea va fi foarte grea, în faţa unor echipe mult mai bine cotate, Zăbraniul şi UTA 2. “Am încheiat turul cu o înfrângere categorică, 0-4, care nu reflectă chiar realitatea din teren, dar e clar că această primă parte de campionat a fost un eşec, cel puţin aşa văd eu lucrurile. Asta nu înseamnă că acuz pe cineva, atât s-a putut. Fostul preşedinte şi-a făcut treaba, Ciba e un profesionist şi de asta m-am convins repede, iar jucătorii şi-au dat silinţa. Am avut foarte mari probleme de indisciplină, motivată sau nu, în sensul că am luat uşor cartonaşe galbene sau roşii, apoi au fost şi accidentări dar şi alte probleme, fapt pentru care nu s-a putut alinia cel mai bun “11” aproape în nici un joc. Şi acum, cu Zăbraniul, avem trei jucători suspendaţi”, ne-a declarat preşedintele clubului, Dan Ristin, revenit recent la şefia Felnacului.
Ristin: “Sunt optimist, altfel nu reintram în joc”
Iarna va aduce destule noutăţi la nivel de lot, iar tratativele cu diverşi jucători sunt deja în curs: “Vrem să terminăm prima oară acest an, avem două meciuri aproape imposibile, dar de care încercăm să ne achităm cât mai bine. Apoi tragem linie, vedem cine pleacă şi cine rămâne. Ne dorim să aducem 5-6 jucători, dintre care măcar jumătate să fie de nivel ceva mai ridicat, pentru a ne da siguranţă în toate compartimentele. Putem completa lotul şi de la juniori, care au obţinut o victorie spectaculoasă cu Pecica, deci variante există”, mai spune Ristin. Un optimist convins, preşedintele Victoriei are încredere că din iarnă încolo, lucrurile se vor schimba în bine în privinţa jocului şi rezultatelor, iar “VI-FE” va reveni din nou în prim-planul fotbalului judeţean:
Misiune imposibilă, sâmbătă, cu Zăbraniul
“Eu sunt optimist că vom forma o echipă competitivă, altfel nu reintram în joc. Nu avem un obiectiv de a ne clasa pe un loc anume, important e să mulţumim publicul, în continuare alături de noi şi pe cei din Primărie, care ne sprijină necondiţionat. Nu ne interesează duelul de la distanţă cu alte echipe, ne luptăm practic cu noi, pentru a depăşi acest moment greu.” Meciul cu Zăbraniul, contând pentru prima etapă a returului Ligii 4 Arad, se joacă sâmbătă, de la ora 14, iar problemele de lot îi dau destule bătăi de cap antrenorului Lucian Ciba. Petrehele, Vidican şi Baroti sunt suspendaţi, Sârbu şi Leuca incerţi, dar cu şanse de a juca. Vor reveni, în schimb, Fritea şi Ghiţă, ambii disponibili pentru partida din week-end.

Facebook Comments