Felnacul creşte sub comanda lui Ciba, 1-1 la Păuliş

by Rusu Flavius
Please follow and like us:

Victoria Felnac a smuls, sâmbătă, un punct preţios la Păuliş, în fieful ocupantei locului trei înaintea etapei a 14-a de Liga a IV-a, Păulişana Păuliş. Astfel, formaţia pregătită de Lucian Ciba leagă o serie pozitivă, care a început practic după momentul trist al despărţirii de cel care a fost Dan Ristin, echipa dorind să îi cinstească memoria cu rezultate cât mai bune. După victoriile cu Beliu şi cu Socodor, “VI-FE” a venit în Podgorie cu moral bun şi în condiţiile recuperării unor jucători importanţi, care reveneau după accidentări sau suspendări, a obţinut ce şi-a propus pe un teren incomod chiar şi pentru fruntaşele campionatului. După o primă repriză echilibrată şi albă, fără ocazii prea mari, gazdele au deschis scorul la cinci minute de la reluare, prin Grigorean, dar apoi Felnacul a ieşit la joc şi a egalat pe final, în minutul 84, prin Gabor. Scor final 1-1, iar Ciba trage concluziile meciului:

Punct preţios, serie pozitivă!

“A fost un joc destul de disputat, fără ocazii prea multe, dar cu determinare şi atitudine bună din partea echipei mele. Obiectivul nostru era să nu pierdem la Păuliş şi l-am îndeplinit. Să nu uităm că am întâlnit un aversar complicat, care era pe locul trei înaintea etapei şi unde se câştigă greu puncte. Sunt mulţumit în special de rezultat, tactic a fost ok, începem să creştem ca şi joc, mai ales că ne-au mai revenit din accidentaţi şi suspendaţi. Un punct muncit, care confirmă forma bună din ultimele trei jocuri.” Soltesz – Crişan, Vidac, Şiclovan, Gyebnar (Gabor), Măgulean, V.Fritea, R.Fritea, Drîgla, Maxim (Edu), Bubuş (Arsene), a fost formula Felnacului la Păuliş.

“Să îi cinstim memoria lui Dan”

Ciba ţine să remarce că echipa a început să conştientizeze momentul greu al pierderii fostului preşedinte al clubului, Dan Ristin şi că băieţii fac totul pentru a-i îndeplini visul frumos. Acela de a duce Felnacul în fruntea judeţului. “Chiar am discutat cu domnul primar Maliţa, că după acel moment trist, când l-am pierdut pe preşedintele nostru, Dan Ristin, i-am văzut pe băieţi mai uniţi ca niciodată, concentraţi şi pozitivi, iar rezultatele se văd, avem de atunci două victorii şi un egal. Este un moment greu pentru noi, peste care trebuie să trecem şi să îi cinstim memoria lui Dan, un om ce a pus suflet şi pasiune pentru acest club”, mai spune Ciba. Cel care a preluat frâiele conducerii clubului, deşi încă neoficial, este Alex Sabău, iar Ciba şi băieţii simt deja sprijinul acestuia:

Alex Sabău, dedicat lui “VI-FE”

“Alex ne sprijină şi este alături de noi din toate punctele de vedere, el se ocupă de tot ce ţine de club, deşi încă nu e nimic oficial legat de funcţia de preşedinte. Chiar ţin să îi mulţumesc că ne ajută cu patru proiectoare la teren, pentru că nu aveam lumină suficientă seara, la antrenamente.” Felnacul mai are două meciuri oficiale în acest an, etapa viitoare în compania viceliderului Victoria Zăbrani, meci la care Crişan şi Răzvan Fritea sunt suspendaţi, pentru ca în 30 noiembrie să aibă loc restanţa cu Podgoria Pîncota. După 14 etape, Victoria Felnac e pe locul 7 în clasament, cu 17 puncte, iar speranţe de play-off încă există.

 

 

 

 

Facebook Comments