Felnacul are patru noutăţi, iar primul amical este cu Ineul

by Sorin Haut

Reunită de aproape două săptămâni, Victoria Felnac este una dintre finalistele campionatului judeţean de futsal. “Nu ne propunem cine ştie ce obiectiv în acest campionat, am vrut să facem o mişcare cu băieţii şi să reintrăm cât mai repede în circuit. Ne cam încurcă turneul final, pentru că avem în weekend un meci amical, dar vedem cum ne împărţim”, spune Ciba. La primul antrenament al anului au lipsit nemotivat cinci fotbalişti: Vidac, Gabor, Crișan, Șoltesz şi Edu. Doar ultimul a mai rămas la echipă, primii patru despărţindu-se în această iarnă de “VI-FE”. Portarul Emanuel Pricope, fost la Șiria, Angel Ponta – fost la Pecica, ce poate juca fundaş şi mijlocaş de bandă, mijlocaşul central Călin Şiclovan – fost la Pecica şi Nădlac şi atacantul Remus Păcurar, ex-Pecica, sunt noutăţile Felnacului de până acum.

“În mare parte, acesta este lotul pentru stagiunea de primăvară, dar dacă problemele medicale ale lui Sebastian Şiclovan se dovedesc a fi grave, ne mai trebuie un fundaş central. În prima săptămână ne-am pregătit pe plan local, iar amicalele sunt perfectate. Primul este miercuri, cu Ineul, la Felnac, apoi sâmbătă cu Zăbrani, în 26 februarie cu Pecica, în 29 februarie cu Păulişul şi în 7 martie, cu Zădăreniul”, ne-a declarat Lucian Ciba.

La nivel de conducere persistă încă incertitudinea, Constantin Bura refuzând funcția de președinte al clubului, din motive personale. Alex Sabău este principalul colaborator al lui Ciba, ocupându-se de problemele echipei. Victoria Felnac ocupă, după 15 etape, locul 8 în clasamentul Ligii a IV-a Arad, cu 18 puncte, la nouă lungimi distanţă de zona de play-off.

Facebook Comments