Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu, la cinci ani de relație. Ce mesaj i-a transmis austriacul

by Cristian Dobre

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de cinci ani. Deși au fost mulți cei care nu credeau în relația lor, mai ales că cei doi stau mult departe unul de celălalt, din cauza proiectelor în care sunt implicați, ei bine, sunt mai fericiți ca niciodată.

Cu ocazia aniversarii relației lor, Felix a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, alături de care a atașat o imagine, în care apare împreună cu iubita lui. „Aniversare de cinci ani fericită, iubirea mea. Îţi mulţumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc! #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #anniversary”, a scris Felix Baumgartner pe Instagram. Recent, Mihaela Rădulescu a povestit  în cadrul emisiunii „Ferma”, despre cum a fost la un pas de a se despărți de Felix, în urma unei greșeli…nevinovate.

„De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. Dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat. M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Când a venit și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?’. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu.

Cine este Felix Baumgartner

Felix Baumgartner este parașutist și BASE jumper austriac.  Pe 14 octombrie 2012, în cadrul proiectului Red Bull Stratos, inițiat în 2007, decolând de pe aeroportul bazei aeriene Walker din Roswell, statul New Mexico din SUA, a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km.  În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului, atingând 1342,8 km/h, cea mai mare viteză cu care s-a deplasat până la acea dată un om care nu se afla într-un vehicul. După o cădere liberă de 4 minute și 19 secunde, Bumgartner a depășit cu 265 km/h viteza sunetului, cei 1342,8 km/h reprezentând o viteză de 1,25 Mach. În cadrul pregătirilor pentru acest record, pe care Felix Baumgartner le-a început din 2009, în martie 2012 acesta a executat o săritură de încercare de la altitudinea de 21.800 m și a atins o viteză maximă de 587 km/h, iar în august a sărit de la altitudinea de 29.456 de metri și a atins viteza maximă de 864 km/h, înainte de a-și deschide parașuta.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments