FCSB a ţinut-o în şah pe Sporting, 0-0 în Portugalia

by Sorin Haut

FCSB a făcut un pas important spre grupele UEFA Champions League şi a plecat cu o remiză albă de pe terenul lui Sporting Lisabona.

Podence a trimis primul spre poarta lui Niţă. Imediat, Momcilovic a deviat şutul periculos al lui Mathieu, din interiorul careului. Gazdele au cerut penalty, după ce ce Momcilovic a atins mingea cu mâna, în careu.

Alibec a prins o bombă, de la distanţă, dar pe direcţia lui Rui Patricio. La faza următoare, Acuna a trecut pe lângă deschiderea scorului, dar mingea a şters bara. Alibec a reuşit cea mai frumoasă fază a primei reprize – Rui Patricio și-a salvat însă echipa.

Până la pauză, Alibec a încercat golul serii în Europa. Teixeira putea da lovitura în repriza a doua, din poziţie excelentă. Enache a irosit si el o ocazie mare, din pasa excelentă a lui Alibec. Cu 10 minute înainte de final, Pintilii a fost eliminat după ce a văzut al doilea galben.

Ultimul care i-a dat emotii lui Niţă a fost Bruno, dar Sporting – FCSB s-a terminat 0-0. Returul va avea loc pe Arena Naţională miercuri, pe 23 august. (digisport.ro)

Facebook Comments