FCSB și Corvinul și-au aflat adversarele din primul tur preliminar al cupelor europene

by Sorin Haut

FCSB va juca în primul tur preliminar al Ligii Campionilor cu echipa sanmarineză AC Virtus 1964, potrivi tragerii la sorţi efectuate marţi, la Nyon. Campioana României va juca primul meci în deplasare, pe 9 sau 10 iulie, iar manşa secundă la Bucureşti, pe 16 sau 17 iulie. FCSB a evitat adversare mai valoroase decât echipa din San Marino, precum FC Dinamo Batumi (Georgia), FC Dinamo Minsk (Belarus) sau FC Ordabasî Şimkent (Kazahstan).

AC Virtus, din Acquaviva, a cucerit anul acesta în premieră titlul de campioană a statului San Marino, după ce terminase pe locul secund în 1988. Miercuri este programată tragerea la sorţi a partidelor din turul secund al competiţiei.

Corvinul Hunedoara, câştigătoarea Cupei României la fotbal, va înfrunta vicecampioana Ungariei, Paksi FC, în primul tur preliminar al Europa League, potrivit tragerii la sorţi efectuate marţi, la Nyon (Elveţia).

Corvinul, care evoluează în liga secundă, va juca primul meci în deplasare, pe 11 iunie, revanşa fiind programată în România, în data de 18 iulie. Paksi FC a câştigat anul acesta şi Cupa Ungariei (2-0 cu Ferencvaros, după prelungiri), o premieră. Partidele din turul secund preliminar vor fi trase la sorţi miercuri, tot la Nyon. (agerpres, foto: FC Corvinul 1921, facebook)

Facebook Comments

Centrul de preferințe pentru confidențialitate