FCSB a oficializat transferul arădeanului Adrian Petre

by Sorin Haut
Please follow and like us:

FCSB l-a transferat pe atacantul Adrian Petre, de la Esbjerg fB, din prima liga daneza, care a efectuat luni vizita medicala, a anuntat clubul pe site-ul sau oficial. Atacantul in varsta de 22 de ani va purta tricoul cu numarul 19.

”Sunt multumit ca am ajuns la clubul cu cei mai multi suporteri din Romania. O fac la varsta si maturitatea necesara sa inteleg importanta acestei noi etape din cariera mea si asigur intreaga suflare ros-albastra ca vin cu gandul de a deveni unul dintre jucatorii de referinta ai acestui minunat club in urmatorii ani”, a declarat Petre.

Adrian Petre s-a nascut la 11 februarie 1998, in Arad, si a debutat in fotbalul profesionist la UTA Arad, de unde s-a transferat, in iulie 2017, la Esbjerg fB. El a evoluat pentru UTA in 40 de meciuri din Liga 2 si Cupa Romaniei, reusind sa inscrie de 31 de ori. Pentru Esbjerg a adunat 82 de jocuri in toate competitiile si a marcat de 29 de ori.

Adrian Petre este jucatori de baza al echipei nationale U21, pentru care a jucat 15 meciuri si a inscris de 5 ori, ajungand cu ea in semifinalele EURO U21 2019.

ziare.com

Facebook Comments