FCC UAV Arad începe sâmbătă play-off-ul, adversara din sferturi este Rapidul

by Sorin Haut

FCC UAV Arad primește sâmbătă, de la ora 15, vizita Rapidului, în meciul care deschide seria din primul tur de play-off al Ligii Naționale de baschet feminin. Se anunță o formalitate pentru galben-albastre, mari favorite să se califice în semifinalele campionatului, acolo unde cel mai probabil o vor înfrunta pe Sepsi Sfântu Gheorghe, campioana ultimilor ani. Revenind la sfertul de finală cu giuleștencele, se va juca după sistemul cel mai bun din trei meciuri, cu avantaj al terenului propriu de partea formației lui Miroslav Popov. Astfel, sâmbătă, ora 15, se va disputa primul meci, la Arad, apoi în 20 martie e meciul doi, la București. Dacă va mai fi nevoie, partida decisivă va avea loc din nou, în Polivalenta de pe Mureș, pe 24 martie.

Pe 3 după sezonul regulat, cu 25 de puncte, opt mai multe decât adversara sa, clasată pe 6 (din opt echipe la startul acestei ediții de campionat!), formația arădeană s-a impus în ambele jocuri directe din actuala stagiune, 69-64 acasă și 81-64 în deplasare. În celelalte trei sferturi de finală se înfruntă: CSM Constanța (1) cu CSM Târgu Mureș (8), Sepsi SIC Sfântu Gheorghe (2) cu Olimpia Brașov (7) și CSM Târgoviște (4) cu Universitatea Cluj (5).

Biletele pentru meciul de sâmbătă, dintre FCC UAV Arad și Rapid București, sunt disponibile on-line aici: https://www.blt.ro/selectie-locuri.html?evId=9678. Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate on-line și 15 lei dacă le luați de la sală, în ziua meciului, în timp ce tichetele pentru copii între 3 și 14 ani sunt 5 lei.

Facebook Comments