FCC UAV Arad a pus în vânzare biletele pentru meciul trei al finalei cu CSM Constanța!

by Sorin Haut

Baschetbalistele arădene promit să lupte până în ultima secundă în finala Ligii Naționale de baschet feminin, cu CSM Constanța. Deși sunt conduse cu 2-0 la general și au nevoie de aproape un miracol pentru a întoarce soarta titlului național, galben-albastrele cred în șansa lor și își cheamă suporterii alături, pentru a le conduce spre victorii în meciurile de la Arad și implicit spre partida decisivă, de la malul mării.

În acest sens, conducerea clubului anunță că s-au pus deja în vânzare, online, biletele pentru meciul cu numărul 3, programat marți, 23 aprilie, de la ora 19, la Sala Polivalentă din Arad:

Continuăm lupta pentru titlu în finala Ligii Naționale de Baschet Feminin, care se mută la Arad. Meciul 3 al finalei are loc marți, 23 aprilie, de la ora 19:00. Suntem conduși cu 2-0, dar nu cedăm și ne dorim să repetăm scenariul din urmă cu doi ani, când am obținut două victorii acasă, cu o atmosferă superbă creată de voi, pe care sperăm să o retrăim și la meciul de marți.

Avem nevoie mai mult ca niciodată de susținerea publicului minunat de la Arad. Fetele noastre vor lupta până în ultima secundă pentru a obține victoria și să ducă finala în meciul 4, care este programat în 25 aprilie, tot de la ora 19:00. Se joacă în sistemul 3 din 5 meciuri.

Dăm startul vânzării online a biletelor de acces pentru meciul trei al finalei cu CSM CSU Constanța.

Acestea pot fi cumpărate de aici.

Dacă aveți probleme cu achiziția online, puteți apela numerele 0743300164 sau 0727855838 pentru asistență.

Prețurile sunt aceleași ca și până acum. La zona VIP biletele costă 30 de lei. În restul sălii, biletele de adulți costă 10 lei dacă sunt cumpărate online și 15 lei dacă le luați de la sală, în timp ce tichetele pentru copii între 3 și 14 ani sunt 5 lei.

Facebook Comments