FCC ICIM vrea să profite de semifinala-bonus cu Sepsi

by Sorin Haut
Please follow and like us:

Calificate din nou, după patru ani de absenţă, în semifinala campionatului, baschetbalistele de la FCC ICIM Arad au o misiune foarte grea în faţa campioanei „en-titre” şi favoritei la titlu şi în acest sezon, Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – echipă ce domină autoritar, de trei ani, întrecerea feminină. Semifinala e însă un bonus de care „galben-albastrele” vor să profite din plin, pentru a-şi bucura suporterii ce le-au fost alături pe tot parcursul stagiunii. Hadzovic şi colegele sale au pregătit intens penultimul act al Ligii Naţionale, ce se joacă după sistemul „cel mai bun din 5 meciuri”, la fel ca primul tur de play-off. Învingătoare cu 3-0 în sferturi în faţa marii rivale din Târgovişte, arădencele au pierdut, în acest sezon, toate cele şase meciuri cu Sepsi – câteva, totuşi, nu la o diferenţă mare – iar odată cu venirea americancei Williams, pivot de mare valoare, speranţele de măcar o victorie a Aradului cresc.

Semifinala ia startul în Sepsi Arena, cu primele două partide programate marţi, 23 aprilie şi joi, 25 aprilie de la orele 19. Apoi, meciul cu numărul 3 ar trebui să se joace la Arad, pe 30 aprilie, iar dacă va fi nevoie, jocul patru pe 2 mai, tot în Polivalenta din oraşul nostru. Tot dacă va fi cazul, „decisivul” semifinalei ar trebui să se joace pe 5 mai, la Sfântu Gheorghe. Până acum, Federaţia a confirmat doar datele şi orele primelor două jocuri, calendarul putând suferi modificări.

Ne plac provocările şi aceste situaţii când nu plecăm din postură de favorite, iar asta am dovedit-o din plin în mulţi ani. Am pierdut toate jocurile cu Sepsi din acest sezon, dar de câteva ori destul de strâns, dar ştim ce lot au şi de ce buget dispun. Cu siguranţă ne vom vinde foarte scump pielea”, spune preşedintele clubului arădean, Marcel Urban.

În cealaltă semifinală se întâlnesc CSM Satu Mare şi Olimpia Braşov, cu avantaj al terenului propriu de partea viceliderului din nord-vestul ţării. Primele două meciuri se joacă marţi şi joi în Sătmar, cu începere de la orele 18.

Facebook Comments