FCC ICIM nu a rezistat în faţa campioanei Sepsi

by Sorin Haut

FCC ICIM a suferit a doua înfrângere din tot atâtea meciuri, în Liga Naţională de baschet. Fără sârboaica Hadzovic, în continuare accidentată, echipa arădeană a fost victimă sigură în etapa a doua de campionat, pe terenul campioanei “en-titre” Sepsi Sfântu Gheorghe, favorită şi în acest sezon la titlu. Fără să forţeze prea mult, gazdele au făcut diferenţa încă de la pauza mare, când tabela cochetei săli din Sfântu Gheorghe arăta 47-31. Doar cu Wingate în zi de graţie şi cu o Mercea care a suplinit-o destul de bine pe Hadzovic, ICIM nu a rezistat în faţa adversarei sale, cu care altădată se bătea de la egal la egal. În schimb, evoluţii foarte şterse ale americancelor Montgomery şi Vernet.
Doar o americancă, în grafic
Deşi au reuşit să câştige ultimul sfert, la limită, “galben-albastrele” au pierdut meciul la 20 de puncte diferenţă, scor 79-59 (21-19, 26-12, 20-13, 12-15). Pentru trupa lui Bogdan Bulj au evoluat: Wingate 24 (2×3), Mercea 11 (2×3), Tavic 9 (1×3), Nagy 6, Vernet 4, Montgomery 3, Ferenczi 2, Gădărici, Ciotir şi Zidaru. De cealaltă parte, la Sepsi s-au remarcat Fontaine, autoare a 25 de puncte, secondată de Marshall, 18 (2×3). Godri Părău, accidentată şi ea etapa trecută, nu a jucat în acest meci, în vreme ce o altă ex-arădeancă, Stoenescu, şi-a trecut în cont doar 5 puncte (1×3).
Încă pe zero, în campionat
În alte două meciuri ale etapei, CSM Satu Mare a dispus cu 79-63 de CSU Alba Iulia, iar Sirius Târgu Mureş a câştigat nesperat în faţa Alexandriei, scor 88-87. Meciul Olimpia Braşov – Phoenix Galaţi se joacă astăzi, ora 18 (direct Digi Sport), în vreme ce confruntarea Universitatea Cluj-Napoca – SCM Timişoara a fost reprogramată pentru data de 5 decembrie. Învinsă acasă, de Olimpia Braşov şi apoi în deplasare, de Sepsi, ICIM înfruntă în etapa a treia, pe teren propriu, “U” Cluj, meci în care arădencele sunt obligate să câştige.
Credit foto: facebook Sepsi SIC (CROW SECURITY / Szigyártó Szabolcs).

Facebook Comments