FCC ICIM îşi asigură serviciile unei noi americance

by Sorin Haut

FCC ICIM și-a asigurat serviciile jucătoarei clasate în top 3 recuperatoare ale sezonului trecut din Liga Națională, anunţă site-ul oficial al clubului arădean. Americanca Leeza Burdgess a semnat pentru un sezon cu gruparea galben-albastră.

Noua achiziție a echipei arădene este pivot, are 26 de ani și măsoară 1,94 cm în înălțime. Și-a început aventura europeană în sezonul 2014-2015, unde a jucat în Turcia, la Antalyanin Yildizlari Sports Club, după care a urmat un sezon în prima ligă elvețiană, la Metanord Bellinzon. Acum două sezoane a activat la Montana 2003 în Bulgaria, cu care a jucat finala campionatului, a Cupei, dar și semifinală europeană în Liga Adriatică.

În ediția precedentă de campionat a jucat în România pentru formația SCM Timișoara. A fost a 3-a recuperatoare a campionatului, cu un total de 235 de reușite. A jucat în 26 de partide pentru echipa de pe Bega, timp în care a strâns medii pe meci de 11.8 puncte, 9.5 recuperări și 2.2 pase decisive cu un procentaj de 64.3% la aruncările libere. (baschetarad.ro)

Foto: CROW Security (Szigyarto Szabolcs)

Facebook Comments