FCC ICIM încheie anul acasă, cu un meci împotriva Braşovului

by Sorin Haut

Baschetbalistele de la FCC ICIM încheie anul pe teren propriu, cu un meci chiar înainte de Revelion. Arădencele ar fi trebuit să joace la Braşov, dar conducerea formaţiei de sub Tâmpa a anunțat că sala de sport e ocupată cu un târg. Meciul ar fi putut fi organizat doar duminică seara, astfel că cele două tabere au optat pentru varianta de a inversa ordinea partidelor din a doua fază a campionatului. Turul din Grupa Roșie se va disputa la Arad, sâmbătă, 29 decembrie, de la ora 17, iar revanșa va avea loc anul viitor, la Brașov. La cum arată în acest moment, cele două echipe sunt candidate la ultimul loc pe podium, în acest sezon, alături de CSM Târgovişte.Dâmboviţencele s-au impus surprinzător la Arad, în etapa inaugurală a Grupei Roşii, meci după care oficialii ICIM-ului au depus memoriu împotriva arbitrajului. Înfrângerea în faţa marii rivale e însă arhivată, aşa că ultima confruntare din 2018 e foarte importantă. ICIM şi Braşovul şi-au împărţit victoriile în prima fază a stagiunii, atât în campionat cât şi în Cupă, aşa că se anunţă un nou duel echilibrat. Acum sunt vecine de clasament: Braşovul e pe 4, cu 16 puncte, iar ICIM e pe 5, cu un punct mai puţin, însă o victorie arădeană ar putea schimba ierarhia.

Deplâng dispariţia profesorului Aurel Ardelean

Altfel, comunitatea locală şi lumea sportului arădean deplânge dispariția prof.univ.dr.Aurel Ardelean, a cărui inimă a încetat să mai bată în a doua zi de Crăciun. Iar ICIM-ul îi datorează fostului rector al UVVG câteva dintre trofeele cucerite în ultimul deceniu. Pe această cale, cei din conducerea clubului adresează condoleanţe familiei îndoliate.

„Fără sprijinul său necondiţionat și al Universității de Vest Vasile Goldiș, palmaresul clubului ar fi fost mai sărac azi. Va rămâne în filele de istorie ale ICIM-ului, la loc de cinste. Dumnezeu să-l odihnească și sincere condoleanțe familiei”, a transmis Marcel Urban.

Facebook Comments