FCC ICIM e condamnată să câştige cu Braşovul

by Sorin Haut

Fără victorie în deplasare, după opt etape scurse din actuala stagiune a Ligii Naţionale, baschetbalistele de la FCC ICIM au alunecat pe locul 5, penultimul, al grupei valorice A, cam departe de aşteptările suporterilor. Practic, sub arădence mai figurează doar tânăra formaţie a Clujului, cu un bilanţ neverosimil de 0/7. Înfrângerea din derby-ul de la Târgovişte, după o evoluţie dezamăgitoare a majorităţii jucătoarelor, au dus la actuala situaţie din clasament, astfel că meciul cu Braşovul, de mâine seară – Sala Polivalentă, ora 18:30, devine foarte important. Doar cu Hadzovic şi Dzombeta nu se face primăvară, iar asta s-a văzut cel mai bine în cetatea Chindiei, în faţa marii rivale.

“Galben-albastrele” pregătite de Miljan Medvedj au doar varianta victoriei cu Olimpia – locul 3 în clasament, cu un bilanţ de patru victorii şi tot atâtea înfrângeri, asta dacă vor să ţină pasul cu primele trei clasate. E rost şi de revanşă, după ce în tur braşovencele s-au impus cu 87-76. Interesant e că cele două echipe sunt implicate într-un caz (n.n. meci de Cupa României) suspectat de Federaţie de incorectitudine, caz care a fost trimis spre rezolvare organelor de anchetă!

FCC ICIM a adunat până acum 9 puncte şi are un bilanţ de doar două victorii şi cinci eşecuri. Runda a noua de campionat mai programează meciurile: CSM Satu Mare – CSM Târgovişte, sâmbătă de la ora 18 şi ACS Sepsi – Universitatea Cluj, duminică, ora 19. În clasament conduce Sepsi, 16 puncte, urmată de Satu Mare şi Braşov, ambele cu 12 puncte.

Facebook Comments