Fără mască în stațiunile de la mare și de la munte

by Florian Popa

Lucian Bode, ministrul de Interne, a declarat vineri că va propune în comitetul interministerial privind gestionarea epidemiei de coronavirus renunțarea la masca de protecție în stațiunile de la mare și de la munte, dar și la bazinele de înot și în sălile de fitness, scrie digi24.ro.
Ministerul de Interne va formula un set de propuneri pe care le va înainta comitetului interministerial, legate de portul măștii, evenimente și condițiile de desfășurare a evenimentelor, a anunțat Lucian Bode vineri dimineață, la Digi24, precizând că măsurile de relaxare se vor lua gradual.
„Renunțarea la mască pe plajă, pe vârful muntelui – în stațiunile de pe litoral și de la munte, în centrele de fitness, bazinele de inot”, sunt propunerile enumerate de Lucian Bode.
De asemenea, el a adăugat că, în cazul evenimentelor, se va discuta și gradul de ocupare a restaurantelor și sălilor care vor găzdui astfel de petreceri.
Lucian Bode a mai precizat că sărbatoarea de Paște din acest an a fost cea mai sigură din ultimii paru ani, în privința numărului de infracțiuni și de accidente.

Facebook Comments