Fanii lui Johnny Depp, îngrijorați pentru sănătatea actorului

by Cristian Dobre

Mai multe fotografii cu Johnny Depp care se află în turneu prin Europa alături de trupa lui au stârnit îngrijorarea fanilor. Actorul pare grav bolnav. 

Johnny Depp, 54 de ani, se află alături de trupa lui, The Hollywood Vampires, într-un turneu prin Europa, potrivit dailymail.co.uk.

Actorul s-a pozat săptămâna trecută cu mai mulți fani la Hotelul Four Seasons din St. Petersburg, Rusia, iar imaginile au ajuns temă de discuție printre internauți.

Câteva fane au postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii cu Deep, fiind bucuroase de întâlnirea cu idolul lor. Doar că unii dintre fani au observat că actorul nu arată prea bine și pare bolnav.

“Cred ca eroul meu arată ca și cum ar fi bolnav”, “A slăbit mult”, “Pe bune, acela este Johnny Deep?”, au fost câteva dintre comentariile fanilor îngrijorați.

Deși Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial, actorul a început să aibă probleme financiare.

Anul trecut, Deep şi-a dat în judecată managerii pentru „proasta administrare a banilor săi“, care l-a adus în pragul falimentului. De asemenea, actorul a trecut printr-un divorț scandalos în anul 2016, atunci când s-a despărțit de Amber Heard, căreia Deep i-a plătit suma de 6,8 milioane de dolari.

Mai mult, Johnny Depp a fost acționat recent în instanță de doi foști bodyguarzi, care îl acuză de rele tratamente și de neplata salariilor.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments