FAN ARAD A OCUPAT LOCUL 5 LA BALCANIADA DE VOLEI PE PLAJA

by Sorin Haut

Pe terenurile cu nisip amenajate în Parcul Rozelor din Timişoara s-a disputat în week-end Balcaniada de volei pe plajă rezervată seniorilor. În concursul masculin, România a fost reprezentată şi de vicecampionii naţionali Adrian Holhoş şi Moisă Abrudan, de la Fan Arad (partener media livearad.ro), care în final aveau să se claseze cel mai bine dintre echipele „tricolore”, pe locul 5.

Am fost singura echipă din România cu două victorii, în faţa Bulgariei şi Greciei 2, iar pentru intrarea în semifinale am pierdut greu cu Serbia, 0-2 la seturi, ultimul set la 19. Băieţii au jucat bine, chiar sunt mulţumit de rezultat. Concurenţa a fost puternică, am întâlnit echipe care aveau deja aproape 20 de turnee jucate la acest nivel”, ne-a declarat preşedintele-antrenor al Fan Arad, Ştefan Gog.

Holhoş şi Abrudan vor juca peste două săptămâni în Bulgaria, la o nouă etapă de Balcaniadă, pentru ca în perioada 20-21 septembrie să participe la Cupa Mondială din Malta, etapă de calificare la Jocurile Olimpice. Aradul a mai fost reprezentat la etapa balcanică de la Timişoara de Marius Mascovits de la CSM, care a făcut pereche cu Andrei Laza (Tomis Constanţa), cei doi campioni naţionali de seniori înregistrând două înfrângeri: 0-2 cu Turcia 2 şi Bulgaria 1.

 

Facebook Comments