Fals privind identitatea descoperit la P.T.F. Curtici

by Adrian Pavel

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Curtici au depistat un bărbat care a încercat să treacă ilegal frontiera de stat, prezentând la control de frontieră un paşaport, eliberat de autorităţile din Sri Lanka şi un permis de rezidenţă eliberat de autorităţile italiene, documente ce nu îi aparţineau.

În data de 29.06.2022, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, călătorind ca pasager trenul care circulă pe relația București Nord – Viena, un bărbat care s-a legitimat cu un pașaport simplu eliberat de autoritățile din Sri Lanka şi un permis de rezidență, eliberat de autoritățile din Italia.

Cu ocazia verificării documentelor în cauză, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că între persoana prezentă la control şi fotografia din documente există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care acesta a fost condus la sediul instituției pentru cercetări. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana este cetăţean din Sri Lanka, în vârstă de 35 de ani.

Lucrătorii noştri au iniţiat cercetările cu privire la săvârșirea infracţiunilor de fals privind identitatea și tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Facebook Comments