Falcă “violează”, din nou, limba română. “Nu avea studi”

by Paul Anghel

Primarul Gheorghe Falcă, doctor în comunicare, îşi arată limitele atunci când vine vorba de limba română. Ieşirile sale publice, scrise sau vorbite, arată un om cu o pregătire precară însă cu o diplomă de doctor în buzunar.

Ultima ieşire a primarului a fost făcută în cursul zilei de duminică, atunci când anumite postări pe reţeaua Facebook l-au iritat. A sărit la gâtul lui Marcel Chişcan, despre care spune că voia să fie director la SC TOP SA, dar că nu avea “STUDI”.

“Chişcane….. dacă în 2004 te făceam director la piețe, așa cum ai cerut, eram bun astăzi pt tine….de știut Chişcan nu avea studi Pt postul de director… dar de cerut a cerut … eu l am refuzat și el l a susținut pe Popa PSD”,  a fost postarea “criminală” a primarului Falcă.

Postarea în cauză a atras comentariile hazli ale unor arădeni, dar şi un r4ăspuns virulent din partea celui criticat.“Băi gunoiule ia de aici materiale pe care le-am făcut pentru tine în campania electorală din 2004… Să vezi cât de ordinar ești… M-am certat cu Popa 4 ani și din păcate nu l-am susținut pentru că am susținut un dobitoc ca tine… Era pe vremea când umblai cu bluză supraelastică, încheiat până la gât și n-am putut să găsesc o poză bună și decentă pentru materialele publicitare…Ai mințit și atunci, minți și acum… Caracter de 2 lei… de gunoi”, a fost replica dură a lui Marcel Chişcan.

Gheorghe Falcă este la a treia greşeală în cele opt zile care au trecut de la începutul anului 2018.

Chiar în noaptea de Anul Nou, în faţa arădenilor adunaţi pe platoul Palatului Adminsitrativ, Falcă a făcut prima eroare, atunci când a spus celebrul deja “vă ordoresc”. Mai apoi a comis-o atunci când a demonstrat că nu ştie să scrie un pronume de politeţe, iar greşeala cu pluralul “studii” este ce-a de-a treia. Asta, dacă nu cumva am ratat noi vreo postare…

Facebook Comments