Falcă s-a cocoțat pe stadionul UTA, să-l vadă arădenii cât e de incompetent

by Cosmin Mihuta

Cum a aflat că afurisiții de pesediști au finalizat pasajul de la CET, faraonul Falcă a dat ordin pe unitate să se găsească o soluție pentru a contraataca, mediatic, realizarea celor de la PSD. Și au început căutările. Cu Cetatea Aradului nu putea să iasă, că n-a preluat-o nici acum. Cu bazinul de polo nu poate să-și facă propagandă, că e făcut tot de pesediști, adică de Compania Națională de Investiții. Nici cu reabilitarea colegiilor Ghiba Birta și Economic nu avea cum să se laude, că e proiectul finanțat de Ministerului Dezvoltării. Cu asfalt, apă și canalizare nu putea să iasă, că e motiv de laudă prin satele din Oltenia, în niciun caz prin vest, unde există astfel de utilități în 99 la sută dintre comune.

Așa că n-a avut de ales Falcă al nostru, decât să se urce în vârful stadionul UTA să ne povestească el cum de zece ani n-a reușit să-l finalizeze. În mintea lui, faptul că stadionul e încă în construcție e o reușită. Bineînțeles, aveam deja meciuri de Champions League la Arad, dacă nu era guvernul, care să-i bage bețe-n roate. Care guvern, numai el știe, fiindcă din 2008, de când ne-a anunțat că ridică un nou stadion, au trecut pe la guvernare toate partidele din România, inclusiv UDMR (doar USR n-a ajuns la ciolan, dar ăla nu e partid, e unitate militară). Poate dacă sărea de pe stadion, Marele Vizoonar reușea să atragă atenția și aprecierile majorității arădenilor, care ar fi uitat de pasaj. Așa însă, n-a făcut decât să-și dea cu stângul în dreptul și să ne arate cât e de incompetent. Arădenii au avut ocazia să vadă încă o dată marile „realizări“ ale primarului. Iar dacă cea mai importantă e un stadion care n-a fost finalizat în zece ani și care de la 20 de mii de locuri, cât avea inițial, va ajunge la vreo 12 mii în final. Asta da administrație, Aradul e în față. La capitolul incompetență.

În urma acțiunii de imagine, de marți seară, au rămas profund impresionați doar cei din PNL, care îi cred poveștile din ultimele zile, cu locul eligibil pe care l-a obținut pe listele la europarlamentare. Majoritatea arădenilor au râs și de „realizările“ faraonului și de șansele lui de a ajunge în Parlamentul European.

Facebook Comments