Falcă a minţit zeci de ziarişti. A fost prins după doar câteva minute

by Florian Popa

Gheorghe Falcă a dat-o în bară rău de tot, chiar în faţa preşedintelui PNL, la nivel naţional, Ludovic Orban.

Acesta din urmă se află sâmbătă la Arad pentru a lua parte la mai multe evenimente. Printre altele şi o şedinţă cu Biroul Politic Judeţean şi cu primarii PNL din judeţul Arad.

Singurul primar liberal neinvitat la această şedinţă a fost Călin Abrudan, primarul oraşului Ineu şi un oponent declarat al lui Gheorghe Falcă. Probabil, din dorinţa de a-l marginaliza, Falcă nu l-a convocat pe Abrudan la şedinţă.

Întrebat despre neconvocarea lui Călin Abrudan, Falcă – aflat alături de Ludovic Orban într-o conferinţă de presă, a replicat că l-a invitat pe primarul Ineului şi că acesta din urmă chiar a confirmat prezenţa. „Vrei să vezi că a confirmat? Ce faci dacă am dreptate?”, a răbufnit Falcă, agitat.

După puţin timp de la încheierea conferinţei de presă l-am contactat telefonic pe primarul Ineului, Călin Abrudan, care a confirmat bănuielile noastre: „Nu am fost convocat pentru şedinţa cu primarii. Eu sunt oricum prins cu anumite probleme legate de Zilele Ineului”, ne-a spus Abrudan.

Minciuna lui Falcă a avut picioare scurte… de doar câteva minute.  Nu înţelegem raţiunea pentru care minte cu neruşinare în faţa a zeci de ziarişi de la publicaţiile locale şi naţionale, prezenţi la conferinţa de presă susţinută alături de Ludovic Orban. S-a speriat puţin când i-a fost adresată întrebarea, a dat în bâlbâială câteva secunde, apoi a replicat cu o minciună sfruntată şi s-a revigorat. Probabil că acesta este modul de succes în care face politică.

Facebook Comments