Falcă, îngenuncheat de Securitate! Bibarț va candida din partea PNL la Primăria Aradului

by Cosmin Mihuta

Gheorghe Falcă e la un pas să părăsească politica mare. După ce ani de zile a fost „jupânul“ Aradului, după ce a tăiat și spânzurat în PDL și, mai apoi, în PNL, Gheorghe Falcă e îngenuncheat de Securitatea lui Florian Coldea, finul primarului Călin Bibarț.

Din infomrațiile noastre, în urma presiunilor făcut la București, candidatul PNL la Primăria Aradului va fi Călin Bibarț. Unii spun că s-au scos de la naftalină dosare și alte elemente de presiune, în urma cărora Ludovic Orban a cedat și a decis să asculte ordinele venite dinspre Securitatea lui Coldea.

Astfel, Sergiu Bîlcea iese din joc, deși își lansase candidatura și fusese validat de conducerea centrală, pentru a fi impus nașul lui Coldea, Călin Bibarț. Lucrurile nu se vor opri aici, pentru că se vorbește și de eliminarea definitivă a lui Gheorghe Falcă, în cazul în care Bibarț câștigă alegerile. Primarul Bibarț ar urma să preia și organizația PNL Arad, iar scenariul va continua cu epurări în masă, astfel încât să nu mai rămână nimic din gașca lui Falcă.

Urât final de carieră pentru marele Faraon Gheorghe Falcă, cel care s-a crezut nemuritor, dar care iată și-a găsit „nașul“.

Facebook Comments