Falcă, eşec la Ziua Taximetristului. „A zis că se întoarce, dar a dispărut pe altă ieşire”

by Paul Anghel

Primarul Ghoerghe Falcă are serioase probleme în a mai scoate capul în lume. Cel puţin la evenimentele la care poate fi luat la întrebări de către arădeni.

La finele săptămânii trecute, Falcă, dar şi alţi membri ai PNL Arad s-au „lipit” de Ziua Taximetristului. Au mers în faţa oamenilor, le-au ţinut discursuri cu scopul de a le arăta ce buni sunt ei şi ce răi sunt cei de la PSD, s-au perindat pentru strângeri de mâini, etc. Au vrut să puncteze la imagine, în condiţiile în care PNL Arad este practic scindat în două. Sunt în cădere liberă, şi încearcă să atenueze prăbuşirea partidului.

Liberalii arădeni au avut parte, însă, de o surpriză de proporţii, care le-a stricat planurile. Taximetriştii care au participat la eveniment spun că Falcă şi ai lui au mers şi au vorbit cu oamenii, le-au spus despre cât de prost guvernează PSD, cât de buni sunt ei, ş.a.m.d. „La un moment-dat, unul dintre colegii mei, care e mare fan al UTA-ei, l-a întrebat pe Gheorghe Falcă despre stadion. I-a reproşat faptul că echipa merge prost din pricina conducerii pe care chiar Falcă a impus-o la UTA, dar l-a criticat şi pentru faptul că lucrările la stadionul UTA sunt nefinalizate. Falcă a fost pus în încurcătură. Nu a răspuns la întrebări la modul concret. A plecat din zona respectivă şi a spus că se întoarce în două minute. A dispărut pe altă ieşire. A folosit ieşirea care ducea pe sub podul care traversează Mureşul, în zona Gemi-Micălaca”, ne povesteşte unul dintre taximetriştii arădeni care au participat la sărbătoarea de la baza CET.

Sursa foto: Facebook.com

Facebook Comments