Falcă e noul Ceaușescu. Liberalii au lansat un concurs de pupat mâna pe Facebook

by Paul Anghel

Liberalii arădeni îşi dau în petec şi lansează, pe reţeaua de socializare Facebook, evenimentul „Ziua de naştere primar Falca La Muli Ani fericiti d-le primar!!!”. Folosirea expresiei “muli ani” în loc de “mulţi ani” aparţine persoanei care a lansat pe Facebook evenimentul, fiind o greşeală care nu ne aparţine, dar pe care o redăm fidel.

Prin anii 80´, în ziarul Flacăra Roşie apărea în titlul unuii material închinat lui Nicolae Ceuşescu “schimb de masaje” în loc de “schimb de mesaje”, iar jurnalistul vinovat a avut de pătimit. Sperăm ca persoana care a creat pe Facebook acest eveniment să nu aibă de suferit din pricina greşelii.

Se vede că adepţii lui Gheorghe Falcă au aceleaşi probleme cu limba română precum şeful lor. De-a lungul timpului, primarul a făcut postări şi declaraţii publice în care siluia limba română, acestea fiind taxete de către arădeni.

Deşi ziua de naştere a lui Gheorghe Falcă este în 22 ianuarie, deci peste o săptămână, liberalii au început deja să se întreacă în felicitări adresate “marelui conducător”.

Ideea, penibilă de-a dreptul, ne aduce aminte de perioada în care Nicolae Ceauşescu era şeful statului. Atunci, fostului preşedinte i se ura de bine încă de pe la Sfântul Ion, iar urările curgeau cu speranţa că cine trebuie le va vedea şi va remarca acest lucru.

La fel se întâmplă şi acum, doar că mijloacele moderne de socializare au luat locul celor de acum 30 de ani. Nicio diferenţă între dorinţele de… “lins”.

Facebook Comments