Falcă e fericit: Lidl şi Profi ajung în Grădişte. „Mănâncă“ și Pro Arhitectura ceva ?

by Florian Popa

Veşti bune pentru locuitorii din cartierul Grădişte. Doi retaileri au solicitat Primăriei Municipiului Arad eliberarea certificatelor de urbanism necesare pentru a deschide magazine în această zonă a municipiului. Vorbim despre Profi şi Lidl. Cele două centre comerciale urmează să fie amplasate pe strada Petru Rareş, pe partea dreaptă, sens de mers spre Oradea.

Cu ocazia întâlnirilor pe care le-am avut cu cetăţenii cartierului Grădişte, nu o dată ni s-a solicitat să facem eforturi pentru a aduce centre comerciale şi în înteriorul acestui cartier. Azi vă putem informa că avem două solicitări în cadrul Departamentului de Urbanism din cadrul Primăriei Municipiului Arad: o cerere pentru un magazin Profi şi una pentru un magazin Lidl. Aceste cereri confirmă dezvoltarea municipiului Arad, creşterea economică a munciipiului şi creşterea puterii de cumpărare a cetăţenilor din Arad şi ne bucurăm că intervenţia privată în spaţii comerciale dau satisfacţie cetăţenilor din acest cartier”, a declarat primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă.

Primarul Falcă e extrem de fericit, probabil pentru că aceste magazine au nevoie de proiectare. Iar cea mai tare din parcare pe acest domeniu e Pro Arhitectura, firma primarului. Un pic a fost rău și iar e bine, vorba cântecului.

Facebook Comments