Falcă dezgroapă morţii! Stâlpi cu panouri solare, montaţi pe mormintele din Pomenirea

by Paul Anghel

Noi lucrări marca „Falcă” pot fi observate, mai nou, în cimitirul Pomenirea. Aceste noi „investiţii” ar putea duce Aradul pe harta unor minuni similare celor din Caracal.

Mai mulţi arădeni au semnalat faptul că au găsit pe morminte, stâlpi cu panouri solare şi becuri de iluminat stradal. Locurile de veci arată de parcă ar fi fost săpate tranşee, iar oamenii sunt revoltaţi şi şocaţi de ideea administraţiei Falcă.

„Luni dimineaţă, mama mea a venit la mormântul tatălui meu, mort acum câţiva ani. A fost şocată atunci când a văzut că pe mormânt, în partea de la picioare, au fost făcute săpături şi amplasat un stâlp cu panouri solare. Lucrările sunt făcute de în bătaie de joc şi sfidează orice logică. Crucea a fost dărâmată iar pe mormânt se puteau observa urme de săpături. Oamenii ăştia ar putea fi acuzaţi de profanare de morminte”, ne povesteşte un arădean şocat de cele întâmplate.

În fotografiile pe care oamenii ni le-au pus la dispoziţie se poate observa că aceşti stâlpi au fost montaţi pe locurile de veci şi porţiuni serioase din acestea au fost afectate de lucrări.

„Nu ne-a spus nimeni nimic. Nu ne-au cerut dreptul de a intra pe mormânt, iar ceea ce s-a întâmplat este strigător la cer. Vă daţi seama că nu am fi fost de acord să se intre pe locul de veci, dar au făcut ce au vrut. Şi acum sunt utilaje la cimitirul Pomenirea, cred că mai au de făcut lucrări. Este o batjocură la adresa noastră şi întinează memoria celor decedaţi”, mai spune un alt arădean.

Facebook Comments