FACEBOOK SE SCHIMBA RADICAL: CEA MAI ASTEPTATA OPTIUNE VA FI INTRODUSA IN CURAND

by Paula Craciun

După o perioadă foarte lungă de aşteptare, Facebook a decis să le facă pe plac utilizatorilor. Reţeaua de socializare va introduce butonul „Dislike”, a anunţat Mark Zuckerberg, cofondatorul Facebook, într-o sesiune de întrebări şi răspunsuri care a avut loc la sediul companiei, în Palo Alto, California.

„Credem că vom fi pregătiţi să îl testăm în curând şi, în funcţie de rezultate, îl vom face disponibil pentru o audienţă cât mai mare”, a declarat Zuckerberg, citat de CNN. Cofondatorul Facebook a adăugat că e complicat să creezi ceva „atât de simplu”, însă, după ce în ultimii ani utilizatorii au început să ceară tot mai des această opţiune, compania e pregătită să o pună la dispoziţia acestora.

„Butonul ar putea fi folosit pentru a exprima o serie de sentimente negative – precum frustrarea cauzată de anumite posturi care apar în newsfeed, dar mă îndoiesc că îi va face pe utilizatori să vrea să aprecieze negativ fotografiile prietenilor lor. Suspectez că îl vor folosi mai mult pentru a-şi exprima solidaritatea când cineva postează o informaţie despre un eveniment negativ, moartea cuiva sau o pierdere”, a spus Andrea Forte, expert în social media la Universitatea Drexel din Philadelphia, citat de BBC, potrivit Mediafax.

Sursa: stiripesurse.ro

Facebook Comments