Extinderea reţelei de gaz, dezbătută la Prefectură

by Paul Anghel

Prefectul Județului Arad, dna Florentina Horgea, a găzduit, astăzi, în sala Rotondă a Instituției Prefectului – Județul Arad, o dezbatere publică privind posibilitatea extinderii magistralei de gaz în localitățile din teritoriu, la inițiativa senatorului PSD de Arad, Mihai Fifor și a parlamentarilor PSD de Arad, deputaţii Dorel Căprar, Adrian Todor şi Florin Tripa.

Potențialilor beneficiari din localitățile Bocsig, Beliu, Cărand, Sebiș, Bârsa, Buteni, Moneasa, Dezna, Ignești , Chisindia,  Almaș, Dieci , Gurahonț, Vîrfurile, Hălmagiu, Hălmăgel , Brazii, Craiva, Hașmaș , Ghioroc, Covăsânț, Lipova, Șagu, Conop, Bârzava, Vărădia de Mureș , Săvârșin, Petriș, Ususău, Bata, Birchiș, Zăbrani, Felnac, Șicula, Archiș și Zărand le-au fost puse la dispoziție detalii cu privire la demersurile necesare extinderii magistralei de gaz de dr. ing. Alexandru Ionel, directorul pe Arad al Societății Naționale de Transport de Gaze Naturale „Transgaz” S.A. Mediaș.

Subiectul extinderii rețelei de gaz a suscitat un interes deosebit în rândul reprezentanților primăriilor din localitățile prezente, cu atât mai mult cu cât este vorba despre o facilitate intens solicitată de locuitorii județului, introducerea gazului constituind una dintre prioritățile importante ale edililor locali.

Facebook Comments