EXPO ARAD DESCHIDE UN NOU PATINOAR, DE LA 1 FEBRUARIE

by Sida Voicu

Investiție strategică a Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad, EXPO Arad, cel de-al doilea Complex Expozițional, ca mărime, din România, lansează, din 1 februarie, în premieră pentru zona de Vest a țării, patinoarul sintetic Magic Ice.

Cu ocazia evenimentului de inaugurare a patinoarului, care va avea loc de la ora 11, organizatorii pregătesc o serie de surprize pentru participanți. Cei care vor fi prezenți sâmbătă la patinoarul Magic Ice de pe Expo Arena vor beneficia de numeroase promoții și reduceri, iar X-STYLE KIDS și DJ Deyu vor face spectacol!

Patinoarul Magic Ice va fi amplasat în Pavilionul Central din cadrul Complexului Expo Arad și oferă soluția optimală pentru un patinaj ecologic în orice anotimp, accesibil pentru toată lumea.

Ideea a pornit din dorința de a crea din Complexul EXPO Arad o platformă în care să se regăsească fiecare arădean și de a oferi o alternativă pentru petrecerea timpului liber pentru copii, tineri, adulți și … bunici.

Noutatea patinoarului Magic Ice constă în faptul că acesta poate fi folosit inclusiv pe timp de vară, nefiind restricționat de condițiile meteo. În acest mod, sunt convins că EXPO Arena va reprezenta o atracție și pentru cei din județele învecinate. Contribuim astfel la promovarea județului nostru, Complexul Expo Arad reușind să unească, prin acțiuni și activități de divertisment, vizitatori din toate colțurile țării”, a declarat  Adrian S. Negrau, directorul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad.

Patinoarul va fi deschis de luni până vineri, de la 4 după amiază până aproape de miezul nopții, iar in week-end distracția are program prelungit:  de la 10 la 23:45.

Facebook Comments